Maksaminen

Taiko tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa verkkopankissa, kortilla, osamaksulla, laskulla tai mobiilimaksulla. Eri maksuvaihtoehdot näkyvät, kun siirryt Taikon kassalta maksupalveluita välittävän Maksuturvan sivuille.

Yritysasiakkaita voimme laskuttaa erikseen. Jos ostat taidetta yrityksenä ja haluat maksaa laskulla, olethan meihin yhteydessä: info@taiko.fi.

Osamaksu

Jos haluat maksaa osamaksulla, valitse maksuvaihtoehdoista Resurs Bank Lasku/Erämaksu. Sen valitsemalla saat sähköpostitse laskun, jonka maksamisen voit halutessasi jakaa eriin.

Valittavanasi on 3, 6, 12, 24 ja 48 kuukauden maksuvaihtoehto. Erämaksu käynnistyy automaattisesti, kun maksat ensimmäisen erän. Esimerkiksi 1500 euron ostoksessa 6 kuukauden maksuajalla kuukausieräksi tulee noin 260 euroa.

Voit milloin tahansa maksaa koko loppuvelan kuluitta pois.

Löydät tarkemmat tiedot Resurs Bank Lasku/Erämaksusta täältä

Osamaksun enimmäissumma on 2000 euroa.  

Lasku

Jos haluat maksaa laskulla, valitse maksuvaihtoehdoista Resurs Bank Lasku/Erämaksu. Saat sähköpostitse laskun, joten maksat ostoksesi vasta toimituksen jälkeen.

Laskulla saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ostohetkestä aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti.

Laskun enimmäissumma on 2000 euroa.  

 

Jos sinulla on kysymyksiä laskuun tai erämaksuun liittyen, voit olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun:

Puhelin: 09 622 4308, arkisin klo 8.00 – 18.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi

Lue lisää maksamisesta Käyttöehdoista.