htmlPayment | Taiko

Maksaminen

Taiko tarjoaa eri maksuvaihtoehtoja. Kansainvälisille ostajille maksuvaihtoehtona ovat korttimaksut (Visa, MasterCard, Eurocard) ja PayPal. Suomessa voit maksaa verkkopankissa, kortilla, osamaksulla, laskulla tai mobiilimaksulla. Eri maksuvaihtoehdot näkyvät, kun siirryt Taikon kassalta maksupalveluita välittävän Maksuturvan sivuille.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi Taikolle, ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

Taikon maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (Y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on suomalaisen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Yritysasiakkaita voimme laskuttaa erikseen. Jos ostat taidetta yrityksenä ja haluat maksaa laskulla, olethan meihin yhteydessä: info@taiko.fi.

Taikossa olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Vero koskee yksityishenkilöitä EU:ssa ja yrityksiä Suomessa. Yritysasiakkaat EU:n sisällä, poisluettuna Suomi, eivät maksa arvonlisäveroa. Yritysasiakkaat ja yksityisasiakkaat EU:n ulkopuolella eivät maksa Taikosa ostettaessa arvonlisäveroa. Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

Osamaksu

Jos haluat maksaa osamaksulla, valitse maksuvaihtoehdoista Resurs Bank Lasku/Erämaksu. Sen valitsemalla saat sähköpostitse laskun, jonka maksamisen voit halutessasi jakaa eriin.

Valittavanasi on 3, 6, 12, 24 ja 48 kuukauden maksuvaihtoehto. Erämaksu käynnistyy automaattisesti, kun maksat ensimmäisen erän. Esimerkiksi 1500 euron ostoksessa 6 kuukauden maksuajalla kuukausieräksi tulee noin 260 euroa.

Voit milloin tahansa maksaa koko loppuvelan kuluitta pois.

Löydät tarkemmat tiedot Resurs Bank Lasku/Erämaksusta täältä

Osamaksun enimmäissumma on 2000 euroa.  

Lasku

Jos haluat maksaa laskulla, valitse maksuvaihtoehdoista Resurs Bank Lasku/Erämaksu. Saat sähköpostitse laskun, joten maksat ostoksesi vasta toimituksen jälkeen.

Laskulla saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ostohetkestä aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun asti.

Laskun enimmäissumma on 2000 euroa.  

 

Jos sinulla on kysymyksiä laskuun tai erämaksuun liittyen, voit olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun:

Puhelin: 09 622 4308, arkisin klo 8.00 – 18.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@resurs.fi

Lue lisää maksamisesta Käyttöehdoista.