18.11.2017

Taidetta Teknologiakiinteistöille

Taidetta Teknologiakiinteistöille

Turun Teknologiakiinteistöt panostaa suomalaiseen taiteeseen. Yritys osti marraskuussa useamman taiteilijan taidetta tiloihinsa Taikosta.

Teknologiakiinteistöt hankki toimistoonsa kuvataiteilija Anu Halmesmaan, taidemaalari Veera Tiaisen ja valokuvataiteilija Vesa Aaltosen taideteoksia.

"On hienoa, että yhä useampi yritys haluaa tarjota hyvinvointia ja luovuutta edistävän työtilan henkilöstölle ja viihtyisän ympäristön asiakkaille ja vierailijoille", sanoo Anu Halmesmaa, jonka seinäveistokset koristavat nyt Teknologiakiinteistöjen toimistoa.

 

"Teokseni ovat seinäveistoksia. Päämateriaalina on mdf-levy, jota leikkaan käsin muotoonsa kuviopistosahalla. Maalaan pinnat kiiltävällä maalilla käyttäen pensseliä", kertoo Anu Halmesmaa.

 

Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtajan Mikko Lehtisen mukaan suomalainen kuvataide oli itsestään selvä valinta.

"Haluamme luoda virikkeellisen työpaikan henkilökunnallemme. Ja mikä on virikkeellisempää kuin taide", Lehtinen sanoo.

Katso video.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa 154 000 neliömetriä vuokrattavaa toimitilaa. Yhtiön suurimpia vuokralaisia ovat Turun kaupunki, Turun yliopisto ja Åbo Akademi, joiden lisäksi yhtiön tiloissa toimii noin 200 muuta yritystä ja organisaatiota.

 

taiko

Veera Tiainen: Vanha koira.

 

taiko

Vesa Aaltonen: Ulpukan lehti.