20.07.2019

Hanki sisäsiisti lemmikki

Hanki sisäsiisti lemmikki

Kaikenkarvaisia lemmikkejä löytyy yhdestä jos toisestakin kodista. Lemmikki tuo iloa elämään ja on seurana niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Lemmikki piristää ja viihdyttää, mutta sen mukana tulee myös paljon vastuuta. 

Miltä kuulostaisi eläin, joka tuo elämääsi pelkästään lemmikin omistamisen hyvät puolet? Taikon valikoimasta löytyy laaja kokoelma eläinaiheisia teoksia, joista tässä muutamia. Kerro suosikkisi meille Taikon Facebook-sivulla, niin osallistut arvontaan, jonka palkintona on artikkelin pääkuvassa näkyvä Matti Karjulan maalaus Kissa.

Kaunista kotiasi kissalla

Onko sinulle sopiva lemmikki kenties elegantin sielukas kissa? Taiteilijoita inspiroivat kissan jalokivimäisesti kiiluvat silmät sekä sirot ja pehmeät liikkeet. Kissat ovat oman tiensä kulkijoita, ja persoonia on yhtä monta kuin kissojakin. Kissa-aiheisiin teoksiin onkin onnistuneesti vangittu eri kissojen omalaatuiset persoonat.

Hanna Lamnaouer: Sorea, 180 €

 

Pike Kokkonen: Into the Light, 905 €

 

Kenties haluat tarjota kodin villille mustalle metsästäjäkissalle tai mukavauudenhaluiselle oranssille söpöläiselle. Kaikki tarjolla allergisoimatta Taikosta!

Natalia Rantala: Metsästys, 300 €

 

Petra Kaminen Mosher: Oranssi ja Harmaa II, 780 €

 

Muotovalio maalaus

Taistelu koira- ja kissaihmisten välillä on ikuinen, joten jos sydäntäsi lämmittää enemmän uskollinen ystävämme koira, Taikossa on oivallinen valikoima tarjolla.

Gabriela Girs: Apple of Life, 2620 €

Onko sinulle sopiva kumppani pieni suuri metsänvaltias, suloinen nappisilmä joka valloittaa kenet vaan – paitsi puihin karkuun kiitävät oravat? Tai kenties ryppyjä rakkaudessa kokenut Pluto, kuuhun lentämisestä haaveileva basset, tai mökkeilystä pitävä Venny. Jokaisella Taikon koiralla on tarina kerrottavana, ja ne ovat valmiina kohtaamaan kuulijansa.

Rasaliina Seppälä: Metsänvaltias, 1235 €

 

Carina Granlund: Pluto, 330 €

 

Elin Muren: Fly Me to the Moon, 235 €

 

Jukka Nopsanen: Venny, 2280 €

Taideteos ei vaadi paljoa hoitoa

Jos koirat ja kissat ei kiinnosta, voit harkita jotain suurempaa tai paljon pienempää seuralaista. Taikon eläintarhan valikoima on laaja, kaikkea on tarjolla jyrsijöistä kotieläimiin. Jos olet aina haaveillut omasta hevosesta mutta kohtalosi on asua kerrostalossa, on tilaisuutesi koittanut. Taiteen avulla voit pitää vaikka härkää keittiössäsi. Lemmikkinä pieni hiirikin tarvitsisi tilavan häkin, suuren määrän virikkeittä ja oman siivoojan, mutta maalaus hiirulaisesta pysyy hyvässä kunnossa ihan vain seinään ripustamalla.

Hanna-Maria Mainelakeus: Täydellinen, 530 €

 

Päivi Latvala: Coppertone, 1990 €

 

Tuuli Meriläinen: Näkymätön, 150 €

 

Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka kommentoivat Taikon Facebook-päivitystä, johon tämä artikkeli on linkitetty sekä kaikki, jotka hankkivat Taikosta taidetta 20.-23.6.2019.

Kilpailuaika: 20.6.-23.7.2019. Voittaja ilmoitetaan Taikon Facebook-sivulla 24.7.2019. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Arvonnan järjestäjä Demosarte Oy Ab maksaa arpajaisveron. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinto: Matti Karjulan teos teos Kissa, teoksen koko 24 x 20 cm, maalattu vanerille, ei tarvitse välttämättä kehystä: