19.07.2018

Katso klikatuimmat taiteilijat

Katso klikatuimmat taiteilijat

Taikon tämän hetken katsotuimmat taiteilijat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaista kuvataidetta. Joukossa on sekä tunnettuja tekijöitä että nuoria, nousevia nimiä. Katso, keiden taiteilijoiden sivuilla on vierailtu eniten heinäkuun aikana. Klikkaa kuvaa, niin pääset lisäämään teoksen ostoskoriin.

Jutun pääkuvassa yksi katsotuimmista, Gabriela Girs.

1. Timo Jakola

Helsinki inspiroi taidemaalari Timo Jakolaa, ja hän hakeekin aiheensa usein kaupungin kaduilta. Hanki pala Helsinkiä kokeneelta taiteilijalta.

Sydänkesä, pastellimaalaus, 900 €

 

2. Kaj Stenvall

Ankka-aiheistaan tunnettu pitkän linjan maalari myy Taikossa myös vanhempaa tuotantoaan. Näitä et ole nähnyt koskaan aiemmin!

Sveitsiläinen järvi, öljyvärimaalaus, 7000 €

 

3. Rasaliina Seppälä

Rasaliina Seppälä erottuu omalla persoonallisella tyylillään. Rasaliina haluaa koskettaa ja liikuttaa ihmisiä taiteellaan. Katso, miten teokset puhuttelevat sinua.

Koditon II, maalaus sekatekniikalla, 462 €

 

4. Jukka Virkkunen

Brasiliassa pitkään asunut Jukka Virkkunen on valittu opiskelemaan maineikkaaseen Lontooseen Royal College of Arts -taidekouluun, minkä vuoksi hänen sopimuksensa Taikon kanssa päättyy pian. Toimi siis nopeasti, jotta ehdit hankkia teoksen tulevaisuuden nimeltä!

Hauska päivä, akryylimaalaus, 1200 €

 

5. Toni Alaranta

Taidemaalari ikuistaa runsaasti kotikaupunkiaan Turkua. Myös abstrakti maisema ja taivasaiheet kuuluvat Tonin tavaramerkkeihin. Nämä neutraalin miellyttävät teokset sopivat mihin tahansa.

Äärettömän vettä, akryylimaalaus, 880 €

 

6. Janne Laine

Tunnettu taidegraafikko, jonka Fluffy-sarja ihastuttaa ostajia. Jannen Towards Home - ja Rauha-teossarjoja on myös myyty Taikon kautta yritysasiakkaille yrityslahjoiksi. Hanki kaunista, aikaa kestävää kotimaista taidegrafiikkaa.

13/12; Fluffy II, grafiikka, 60 €

 

7. Päivi Ollila

Kuusamossa asuva Päivi Ollila on Taikon myydyin taiteilija. Päivin maalauksien aiheina on usein pohjoissuomalainen luonto, mutta viime aikoina hänen tyylinsä on muuttunut aiempaa abstraktimpaan suuntaan. Lahjakas ja tuottelias taidemaalari laittaa kuta kuinkin kaikki valmistuvat maalauksensa Taikoon, joten hänen sivunsa uudistuu jatkuvasti.

Vaellus, öljyvärimaalaus, 385 €

 

8. Sami Rissanen

"Teokseni puhuvat yleensä oman maailmansa idiomaattista kieltä", sanoo parikymmentä vuotta sitten kuvataiteilijaksi valmistunut Sami Rissanen. Samin taiteessa ja teosnimissä on pilkahdus huumoria. Sukella hänen kiehtovaan maailmaansa!

Sammakon ja katkaravun uskomaton matka, maalaus sekatekniikalla, 605 €

 

9. Gabriela Girs

Suomen ja Espanjan väliä sukkuloiva Gabriela Girs on erikoistunut eläinhahmojen, varsinkin koirien, maalaamiseen. Hän tekee taidetta pilke silmäkulmassa, mutta teoksissa on aina dramaattinen vivahde ja usein tummat sävyt. Täydellinen valinta erityisesti koirien ystäville!

Mr. Big, maalaus sekatekniikalla, 4500 €

 

10. Marja-Leena Etula

Iloinen ja energinen Marja-Leena Etula maalaa akvarelleja, akryyli- ja öljyväritöitä sekä temperaa sekä tekee taidegrafiikkaa. Useat Marja-Leenan kauniit teokset ovat päässeet Taikon kautta uusiin koteihin.

Hehku, öljyvärimaalaus, 600 €