19.11.2017

Voita maalaus

Voita maalaus

Taiko juhlii 1-vuotissynttäreitään arpomalla taideteoksen. Voit voittaa tämän Päivi Ollilan maalauksen osallistumalla kilpailuun joko Taikon Facebook-sivulla tai Instagramissa.

Facebookissa osallistutaan kommentoimalla tätä päivitystä. Instagramisssa osallistutaan alkamalla seurata Taikon Instagram-tiliä ja postaamalla jonkin Taikossa myynnissä olevan taideteoksen kuva tunnuksilla #taidearvonta @taikofi.

Kuusamossa asuva taiteilija Päivi Ollila on maalannut arvottavan teoksen tätä kilpailua varten. Teos on öljyvärimaalaus, ja se on nimeltään Kuulumisia.

taiko Päivi Ollila: Kuulumisia, öljyväri, 81 x 65 cm.

 

Päivi on Taikon eniten myynyt taiteilija. Hänen maalauksensa Menneet päivät oli ensimmäinen Taikossa myyty teos, ja se meni kaupaksi jo avajaispäivänä 30. marraskuuta 2016.

Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka kommentoivat Taikon Facebook-päivitystä. Instagramissa voi osallistua alkamalla seurata Taikon Instagram-tiliä ja julkaisemalla kuvan jostakin Taikossa myynnistä olevasta taideteoksesta hashtagilla #taidearvonta. Taggaa myös @taikofi kuvaasi.

Kilpailuaika: 19.-24. marraskuuta 2017. Voittaja ilmoitetaan Taikon Facebook-sivulla ja Instragamissa 25.11.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Arvonnan järjestäjä Demosarte Oy Ab maksaa arpajaisveron. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi.

taiko Päivi Ollila: Kuulumisia, öljyväri, 81 x 65 cm.