30.08.2018

Nyt voit tilata myös ulkomaille

Nyt voit tilata myös ulkomaille

Welcome! Benvenuto! Willkommen! Bienvenue! Välkommen! Bienvenido! Yōkoso! Huānyíng!

Näillä sanoilla Taiko haluaa toivottaa myös kansainväliset taiteen ystävät suomalaisen taiteen pariin. Suomalaisen kuvataiteen markkinapaikka Taiko on nimittäin kansainvälistynyt - se tarkoittaa, että Taiko voi toimittaa taidetta Suomesta suurimpaan osaan maailman maista.

- Olemme iloisia, että voimme nyt toimittaa suomalaista taidetta maailmanlaajuisesti. Suomalaista designia, musiikkia ja urheilua on jo menestyksekkäästi viety maailmalle - nyt on taiteen vuoro, kertovat Taikon perustajat ja omistajat Pia Edman ja Patrik Edman.

Vaikutusvaltainen Suomen Taiteilijaseura, jonka piiriin kuuluu tuhansia kuvataiteilijoita, on suhtautunut positiivisesti Taikoon sen alkumetreiltä saakka. 

- Suomalainen kuvataide on korkealuokkaista ja sillä on kansainvälisesti hyvä maine. Ulkomaisen suuren yleisön on kuitenkin tähän asti ollut hankala tutustua ja ostaa suomalaisia taideteoksia. Nyt monipuolinen, kiinnostava valikoima on myös tällaisen yleisön ulottuvilla, sanoo Suomen Taiteilijaseuran toiminnanjohtaja Kirsi Korhonen.

Alussa Taiko panostaa markkinointinsa erityisesti Eurooppaan, mutta myöhemmin muun muassa Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Katso alla inspiraatioksi muutama taideteos Suomesta ja suomalaisesta luonnosta.

Jyrki Vähälummukka: Mierká, sarjasta Kaamos, 370 €.

 

Nina Sabina Caballero: Blue moments, 970 €.

 

Timo Pehkonen: Ukko & Akka, 1670 €.

 

Vesa Aaltonen: Kevä, sarjasta Mielikuvia, 2390 €.

 

Minna Mukari: Susilauma, 1420 €.

 

Elena Gabbasova: Helsingin ranta, 3920 €.

 

Mari-Kaarina Arvinen: Metsäpuro, 2270 €.

 

Timo Jakola: Kevätvaloa, 1400 €

 

Haluatko sinä osallistua Taikon kansainväliseen markkinointiin? Taikolla on englanninkielinen Facebook-sivu, ja jos kutsut omia FB-ystäviäsi Taikon seuraajiksi, saat rahanarvoisen edun. Facebook-sivulla on Kutsu kavereita -toiminto, jonka kautta voi näppärästi kutsua omia ystäviään seuraajiksi. Jos teet tämän ja ilmoitat siitä meille, info@taiko.fi, niin lähetämme sinulle henkilökohtaisen edun.

Taikon valikoimassa on yli 500:n eri puolilla Suomea asuvan ammattitaiteilijan noin 6000 taideteosta. Myynnissä on maalauksia, taidegrafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia. Kätevän hakutoiminnon avulla teoksia voi rajata esimerkiksi koon, hinnan, tekniikan ja jopa värin mukaan.

Kansainvälisille ostajille on tarjolla korttimaksuja. Suomessa voi lisäksi maksaa verkkopankin kautta, mobiilimaksulla, laskulla tai osamaksulla.

Taiko käyttää toimituksiin eri kuriiriyritysten, esimerkiksi Postin, FedExin, TNT:n ja PostNordin, palveluita. Ostajalla on aina palautusoikeus, jonka pituus riippuu ostajan sijaintimaasta.