27.06.2019

Festivaalikesä Taikossa

Festivaalikesä Taikossa

Monelle meistä yksi kesän odotetuimmista kohokohdista on musiikkifestivaaleille osallistuminen. Suomessa festivaaleja on tarjolla lähes yhtä paljon kuin musiikkimakuja ja monelle kesä ei tunnu kesältä ilman edes yksille festareille osallistumista. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia livemusiikista kauniissa kesäsäässä ystävien ympäröimänä. Taikon valikoimasta löytyy laaja kattaus teoksia, jotka kuvastavat osuvasti festaritunnelmia. Näin pääset fiilikseen saman tien, jos festareiden odotus alkaa tuntua liian pitkältä.

Haluatko Taikon artikkelit sähköpostiisi? Tilaa TÄSTÄ!

Sari Tenni: Musiikkimaku, 1280 €

Asuinspiraatiota taiteesta

Suosikkifestivaalien odotus tuo valoa jo talven pimeisiin päiviin ja kesän parasta viikonloppua suunnitellaan innolla. Festareilla nähtävät asukokonaisuudet ovat myös monesti oma taiteenlajinsa. Asukokonaisuudet, niiden valinta ja suunnittelu ovat festarikansalle tärkeä tapa ilmaista itseään. Taikon ehdotuksia festariasuun ovat esimerkiksi kukkaseppele, valkea kesämekko tai miksei vaikkapa silinterihattu.

 

Annuli Viherjuuri: Pieni soittokunta, 1870 €

 

Anniina Vainionpää: Kesäyö, 795 € 

 

Harry Salmi: Häikäsee remix, 2520 €

 

Kun odotettu tapahtuma vihdoin koittaa, saa kesän vapaudesta nauttia täysin rinnoin. Festivaaleilla ei tarvitse miettiä sotkuista työpöytää tai kasaantuvia deadlineja. Festareilla voi elää täysillä hetkessä ja hurmioitua musiikista.

 

Leena Golnik: Hurmio, 260 €

 

Festarit ovat räiskyviä värejä, kesäistä tunnelmaa, laatuaikaa ystävien kanssa, sekä tietysti hyvää musiikkia. Joko alkaa tanssijalkaa vipattaa? Ei hätää, festareilla ehdit kyllä kokea tämän kaiken, sillä juhlat jatkuvat kesäyön pikkutunneille saakka.

 

Mari Isotalo: Before Anyone Else, 1420 €

 

Marjut Korhonen: Cha cha, 810 €

 

Marianne Laiti: Soitto, 190 €

 

Vappu Aneri Kärkkäinen: Yö metsässä 1, 784 €

Sade ei festarikansaa haittaa

Juhlien täyteisiin päiviin mahtuu kuitenkin monenmoisia käänteitä yllättävistä sääilmiöistä mitä erikoisimpiin ihmiskohtaamisiin ja uusiin musiikkilöytöihin. Vaikka sade yllättäisi, on aina ukkosen jälkeen poutasää. Jos hellerajat paukkuvat, voi keikkojen välissä vaikkapa pulahtaa uimaan.

 

Elina Ruohonen: Ukkosen jälkeen poutasää, 2980 €

 

Aini Haataja: Tuulta, sadetta ja auringon paistetta, 410 €

 

Sophie Schubakoff: Kesäyö, 1180 €

 

Tärkeä osa festivaaleja on myös hyvä ruoka. Alituinen tanssiminen ja hauskanpito saa vatsan kurnimaan ja silloin on aika pysähtyä nauttimaan ruokakojujen antimista. Riittävän tankkaamisen jälkeen voi turvallisin mielin nauttia yhden jos toisenkin virvoittavan juoman.

 

Anna Aho: Nokkimisjärjestys, 2520 €

 

Hanna Holma: Maljani on ylitsevuotavainen, 240 €

Ikuista kesämuistot seinälle taiteen avulla

Mitä festivaalia sinä odotat tänä vuonna? Onko suosikkisi kenties helteinen Ruisrock tai svengaava Pori Jazz? Valikoima on laaja, mutta älä aikaile jos mielit festivaaleille tänä kesänä – kesän parhaimmat festarit ovat jo aivan kulman takana!

 

Eve Alasaarela: Svengi, 340 €

 

Milla Siim-Kaasinen: Panhuilun metamorfoosit, 6680 €

Jos festarien jälkeinen masennus pääsee iskemään, ratkaisu on festaritunnelmainen teos, jonka avulla voit fiilistellä kesän parhaita muistoja myös juhlan jälkeen.

 

Terttu Tervaniemi: Juhlan jälkeen, 360 €

 

Valitse suosikkisi ja lisää se ostoskoriin klikkaamalla kuvaa. Ilmainen toimitus Suomessa ja osamaksumahdollisuus.

Haluatko Taikon artikkelit sähköpostiisi? Saat sähköpostia aina, kun uusi artikkeli julkaistaan. Tilaa TÄSTÄ!