15.06.2019

Katso kuraattorin suosikit

Katso kuraattorin suosikit

Taikon laajassa valikoimassa on tuhansia kauniita ja persoonallisia taideteoksia. Hakua voi rajata esimerkiksi tekniikan, aiheen, koon, hinnan ja jopa värin mukaan. Tuntuuko oikean teoksen valitseminen kuitenkin haastavalta? Kenties Taikon kuraattori Emmi Kattelus voi auttaa.

Emmi valitsee säännöllisesti Taikon valikoimasta teoksia, jotka ovat hänen mielestään erityisen laadukkaita. Kesäkuun poiminnassa on mukana kaksi valokuvaa, kaksi veistosta ja yksi maalaus.

Pääset lisäämään teoksia ostoskoriin klikkaamalla kuvia. Taikossa olevat teokset ovat uniikkeja - jos löydät sinulle mieluisan teoksen, on siis hyvä toimia nopeasti.

Katso täältä kuraattorin huhtikuun ja toukokuun valinnat.

 

Kimmo Ojaniemi

Kimmo Ojaniemi: Misticism III, 1840 €.

Kimmo Ojaniemi on monipuolinen taitelija. Hän veistää, piirtää, maalaa ja valokuvaa. Valokuvateoksissa katsojan eteen avautuu ainutlaatuisia taianomaisia maisemia ja jopa unenomaisia hetkiä.

 

Johanna Alanko

Johanna Alanko: Glamour Pearls I & II, 420 €.

Johanna Alanko on nuori ja lupaava kuvataiteilija ja taidemaalari. Hänen teoksissaan upeat tekstuurit yhdistyvät vahvoihin värein. Johanna yhdistelee ja kokeilee uusia maalaustaiteen ulottovuuksia ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

 

Mari Paikkari

Mari Paikkari: Lupaan pitää sinusta aina huolta, 535 €.

Mari Paikkari on muotoilija ja kuvataiteilija. Hän työskentelee materiaalilähtöisesti saven eri ilmaisumuotojen parissa. Marin keramiikkaveistokset ovat taidokkaita ja koskettavia.

 

Tatu Vuorio

 

Tatu Vuorio: Matkamuistoja, 940 €.

Tatu Vuorio yhdistää taiteen tekemisessä monia eri ilmaisukeinoja. Useat tekniikat pitävät taiteen tekemisen aina yhtä dynaaamisena. Tatun veistokset ovat lähempänä installaatioita, joissa pronssi saa seurakseen esimerkiksi puuta, paperia ja lasia.

 

Julia Weckman

Julia Weckman: Sample I & Sample II, 830 €.

Julia Weckman on espoolainen valokuvataiteilija. Hän käsittelee teoksissaan elämän inhimillisyyttä, yhteiskunnan muutoksia ja luontoa. Valokuvien tarkat yksityiskohdat saavat merkityksensä katsojan tulkinnan myötä.