Toimitus

Toimituksia tehdään kaikkialle maailmaan. Useisiin Euroopan maihin toimitusmaksu sisältyy tuotteen hintaan. Suuremmissa teoksissa lisätoimitusmaksu on mahdollinen. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee palvelussa ennen tilauksen suorittamista. Hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan euroissa (EUR).

Toimitusaika on kohdemaasta riippuen 4-15 työpäivä tilauksesta, ellei taideteoksen tiedoissa ole toisin ilmoitettu. Taiko ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Kuriiri noutaa teoksen taiteilijalta tai taiteilija toimittaa teoksen itse lähetyspisteeseen. Taiteilija vastaa teoksen pakkaamisesta Taikon ohjeiden mukaisesti. Kuriiri toimittaa teoksen ostajan ilmoittamaan osoitteeseen. Suomessa ja Ruotsissa vastaanottaja voi, riippuen taideteoksen koosta, myös valita noutovaihtoehdon. Kuriiriyritys on yhteydessä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimitukset tehdään arkipäivisin.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle.

Lähetettäessä taiteilija vastaa siitä, että teos on pakattu Taikon ohjeiden mukaisesti. Ostajan on lähetystä vastaanotettaessa velvoitettu tarkistamaan lähetyksen kunto. Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, siitä pitää välittömästi ilmoittaa lähetyksen luovuttajalle ja Taikolle. Palautustilanteessa ostaja vastaa pakkausohjeiden noudattamisesta.

Kuljetuksiin sovelletaan Taikon käyttämien kuriiriyritysten yleisiä ehtoja. Taideteokset ovat vakuutettuja kuljetuksen aikana. Lue lisää vakuutuksesta Käyttöehdoista.