Tämä on Taiko

Taiko on taideverkkokauppa, joka myy aitoa suomalaista taidetta. Se on luonteva kohtaamispaikka ammattitaiteilijoille ja taiteen ostajille ympäri Suomen. Taikossa on tarjolla laaja valikoima maalauksia, grafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia eri hintaluokissa. Ostaja voi etsiä taidetta monipuolisen hakutoiminnon avulla. Siinä haun voi rajata esimerkiksi hinnan, koon, aiheen ja tekniikan perusteella. Taikon ainutlaatuisen kuvatoiminnon Taiko Testin avulla ostaja voi kokeilla, miltä teos näyttää omassa kodissa tai toimistossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

 

Taiko palvelee kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Taiteilijoiden lisäämät tekstit, kuten taiteilijan kuvaus ja teosnimet ja kuvaukset, eivät kuitenkaan välttämättä ole kaikilla Taikon kielillä. Kieliversioiden tuottaminen on taiteilijan vastuulla.

Taiko on lyhenne sanoista taide ja konst (taide ruotsiksi). Taiko tarkoittaa myös japanilaista rumpua. Taideverkkokauppa Taiko haluaakin rummuttaa suomalaisen taiteen puolesta.

Taiko haluaa lisätä suomalaisen kuvataiteen saatavuutta ja samalla parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia esitellä ja myydä omia teoksiaan.

Taiko ei myy niin kutsuttua printti- tai sisutustaidetta vaan aitoja taideteoksia. Taikosta ostettu maalaus tai veistos on siis aina uniikki. Myös sarjaan kuuluvat grafiikanvedokset ja valokuvat katsotaan uniikeiksi, kun ne on numeroitu ja signeerattu.

Taikossa on myynnissä taidetta vain ammattitaiteilijoilta. Laadun varmistamiseksi jokainen taiteiija on arvioitu tiettyjen kriteerien perusteella, ennen kuin hänet on hyväksytty Taikoon.

Taikossa on useita maksuvaihtoja: verkkopankkimaksu, maksukortti, mobiilimaksu, osamaksu ja lasku. Taikon taidetta toimitetaan kaikkialle maailmaan.