Tämä on Taiko

Taiko on maailman laajin suomalaisen kuvataiteen markkinapaikka, jossa sadat suomalaiset ammattitaiteilijat myyvät ja esittelevät teoksiaan. Taikossa on tarjolla laaja valikoima maalauksia, grafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia eri hintaluokissa. Ostaja voi etsiä taidetta monipuolisen hakutoiminnon avulla. Siinä haun voi rajata esimerkiksi hinnan, koon, aiheen, värin ja tekniikan perusteella. Taikon ainutlaatuisen kuvatoiminnon Taiko Testin avulla ostaja voi kokeilla, miltä teos näyttää omassa kodissa tai toimistossa ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

 

Taiko haluaa lisätä suomalaisen kuvataiteen saatavuutta ja samalla parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia esitellä ja myydä omia teoksiaan.

Taiko ei myy niin kutsuttua printti- tai sisutustaidetta vaan aitoja taideteoksia. Taikosta ostettu maalaus tai veistos on siis aina uniikki. Myös sarjaan kuuluvat grafiikanvedokset ja valokuvat katsotaan uniikeiksi, kun ne on numeroitu.

Taikossa on myynnissä taidetta vain ammattitaiteilijoilta. Laadun varmistamiseksi jokainen taiteiija on arvioitu tiettyjen kriteerien perusteella, ennen kuin hänet on hyväksytty Taikoon.

Taikossa on useita maksuvaihtoehtoja: verkkopankkimaksu, maksukortti, mobiilimaksu, osamaksu ja lasku. Kansainvälisille ostajille on tarjolla korttimaksu. Taikon taidetta toimitetaan kaikkialle maailmaan. Pohjoismaihin ostettaessa toimitus sisältyy taideteoksen hintaan. Joihinkin Euroopan maahan pienten ja keskisuurten taideteosten toimitus sisältyy hintaan. Isojen taideteosten kohdalla toimitusmaksu lisätään hintaan. Muihin maihin, esimerkiksi Euroopan ulkopuolelle, toimitusmaksu lisätään koodilla, jonka ostaja pyytää Taikon järjestelmän kautta.

Taikosta voi etsiä taidetta monipuolisesti hakutoiminnon avulla. Katso lyhyt opasvideo siitä, kuinka käytät Taikon hakua.